I'm keeping my fingers crossed for my friend @saaraaalto in @thexfactor She is so talented and hard working and deserves to be discovered by an even wider audience. I'm so happy that she sang a duet with me on my album. The link to our song is in my Bio.Pidän peukkuja mun ystävälle Saara Aallolle X-factorissa. Saara on niin lahjakas ja tehnyt niin paljon kovaa työtä uransa eteen, että hän todellakin ansaitsee paikan vieläkin isomman yleisön edessä. Olen niin iloinen, että Saara lauloi dueton mun kanssa mun levylle. Linkki biisiin löytyy mun biosta. #saaraaalto #xfactoruk #xfactor #finnish #talent #singer #singersongwriter #fabulous #vocalist #duet #Forgiveness #soundmind #album #song #music #popmusic #independent #suomalainen #lahjakkuus #lahjakas #laulaja #lauluntekijä #anteeksianto #mieletön #upea

I'm keeping my fingers crossed for my friend @saaraaalto in @thexfactor She is so talented and hard working and deserves to be discovered by an even wider audience. I'm so happy that she sang a duet with me on my album. The link to our song is in my Bio.Pidän peukkuja mun ystävälle Saara Aallolle X-factorissa. Saara on niin lahjakas ja tehnyt niin paljon kovaa työtä uransa eteen, että hän todellakin ansaitsee paikan vieläkin isomman yleisön edessä. Olen niin iloinen, että Saara lauloi dueton mun kanssa mun levylle. Linkki biisiin löytyy mun biosta. #saaraaalto #xfactoruk #xfactor #finnish #talent #singer #singersongwriter #fabulous #vocalist #duet #Forgiveness #soundmind #album #song #music #popmusic #independent #suomalainen #lahjakkuus #lahjakas #laulaja #lauluntekijä #anteeksianto #mieletön #upea

Kommentoi artikkelia

Et ole kirjautuneena, Kirjaudu sisään tai rekisteröi itsellesi käyttäjätunnus eikä sinun tarvitse enää täytellä nimi- ja sähköpostitietoja, sama tunnus toimii myös keskustelufoorumissa.

Nimi:

Sähköposti: ei julkaista

6. syyskuuta 2016